Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

JobOn training: Kom in actie en bereik je doel

JobOn training: Kom in actie en bereik je doel

Online activiteit werk en inkomen
Als je weet wat je wilt, dan kun je het ook bereiken! Dat is de uitdaging waarmee we in deze online training aan de slag gaan. Door te weten wat je níet wilt, maar zeker ook wat je wél wilt, kom je stapje voor stapje dichter bij dat ene doel: die baan die uitstekend bij je past.

Wat gaan we doen?
Na de kennismaking beginnen we met het invullen van een persoonlijk canvas. Aan de hand van individuele en gezamenlijke opdrachten maak je een persoonlijk actieplan waarmee jij jouw doel kunt bereiken. Ook krijg je inzicht in welke belemmeringen je ervaart en wat je tegenhoudt om in actie te komen om ze te overwinnen. We werken samen en helpen elkaar om doelen en actieplannen helder te krijgen. Je ontmoet gelijk andere werkzoekenden in de regio Twente en kunt zo direct jouw lokale netwerk vergroten.

We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar

Datum dinsdag 20 juni 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Jongeren, Volwassenen (18+)
Prijs Gratis