Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

" Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven"  lezing door Stephanie Goossens

" Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven" lezing door Stephanie Goossens

Ouders, verzorgers en professionals die betrokken zijn bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen zijn op 28 mei van harte uitgenodigd voor een inspirerende lezing die diep in gaat op de vraag "Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven" en hoe dit de ontwikkelingskansen van het kind aanzienlijk versterkt.

 

Veerkrachtige en weerbare kinderen
Hoe bouwen we aan een gezonde en collectieve leeromgeving die opgroeiende kinderen helpt om het beste uit zichzelf te halen? En hoe gaan wij ze hierin voor? Tijdens deze lezing leer je waarom het doorbreken van belemmerende patronen cruciaal is voor het creëren van veerkrachtige en weerbaardere kinderen. Met praktische stappen en hulpmiddelen deelt Stephanie Goossens hoe je in je fundamentele rol als ouder of professional kinderen kunt voorgaan met krachtige voorbeelden en innerlijke verhalen en hoe het doorbreken van patronen niet alleen ouders en professionals positief beïnvloedt, maar ook de empowerment van kinderen bevordert. Leer hoe je kinderen met vaardigheden kunt uitrusten zodat ze leren omgaan met de uitdagingen in het leven zodat ze nog meer kansen krijgen om te groeien vanuit hun ware potentieel. Wat niet alleen van meerwaarde is in het gezin, maar juist ook daarbuiten van grote maatschappelijke waarde.

Programma
19.00 uur – Inloop
19.30 uur – Aanvang lezing
21.00 uur – Eindtijd

Over de spreekster
Stephanie Goossens loodste in diverse intensieve rollen meer dan tweeduizend gezinnen, jongeren en ouders door de kwetsbaarste periodes van hun leven: binnen jeugdzorg, de kinder- en jeugdpsychiatrie en als zelfstandig praktijkhouder. Ze wilde het anders aanpakken en zet nu vol in op preventie en het bundelen van krachten om samen te bouwen aan een veerkrachtige generatie. Met haar boek ‘Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven’ (Uitgeverij Cargo) stimuleert ze ouders, professionals en organisaties om te voorkomen dat nog meer gezinnen en kinderen (intensieve) hulp nodig hebben. Zorg dat je deze inspirerende lezing niet mist!

De prijs voor een ticket is €15,00 en kan worden besteld via de website van Connecting Souls

Datum dinsdag 28 mei 2024
Tijd 19:30 uur
Waar Theaterzaal de Evenaar
Voor wie Volwassenen (18+)
Prijs Toegang € 15,00