Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Open Lab avond in het MaakLab

Open Lab avond in het MaakLab

Iedere donderdagavond van 18:30 – 20:00 uur
Toegang gratis maar graag vooraf aanmelden
Heb je ook wel eens dingen willen hebben die lastig te koop zijn? Kom dan naar het MaakLab van Bibliotheek Almelo toe om het zelf te maken!

Denk bijvoorbeeld aan: een op maat gemaakte ophangbeugel voor de kruimeldief; een shirt, trui of tas met een zelf ontworpen opdruk; gepersonaliseerde naamstickers of naambordjes; een afdekkapje voor de doorvoer van een voederhuisje of voor de voet van de wasmolen; miniatuur voor in het kerstdorpje, het poppenhuis of aquarium; een gietmal om zelf kaarsen of chocolaatjes te maken; een tool om de dop van een lijmpotje makkelijk open te krijgen; een houder voor de afstandsbedieningen.

Vanaf donderdag 7 maart is het MaakLab van Bibliotheek Almelo elke donderdagavond van 18:30 tot 20:00 geopend voor jongeren en volwassenen die aan de slag willen met de 3D-printer, 3D-scanner, lasersnijder, snijplotter, elektrische borduurmachine of de vacuümvormmachine.

Wat zou jij graag willen maken? Toegang is gratis, maar meld je wel even aan via e-mail Wanneer er geen aanmeldingen zijn, gaat de Open Lab avond niet door.

Datum woensdag 10 april 2024
Einddatum dinsdag 31 december 2024
Tijd 18:30 tot 20:00 uur
Waar Verdieping - 1 MaakLab
Voor wie Jeugd en jongeren, Volwassenen (18+)
Prijs Toegang gratis.