Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Word wijzer van afwijzingen Online activiteit werk en inkomen

Walk & Talk Netwerkbijeenkomst: Word wijzer van afwijzingen Online activiteit werk en inkomen

Werk zoeken hoef je niet alleen te doen! Elke zoektocht is anders. De één zoekt een baan met meer uitdaging, de ander wil ‘gewoon graag aan de slag’. Wat voor jouw zoektocht de beste aanpak is, ontdek je in de praktijk. Dat hoef je niet alleen te doen!

Tijdens Walk&Talk Online krijg je tips & tricks van Debbie Heijne (De Levende Sollicitatiegids) én van je collega-werkzoekers. De Walk & Talk van deze maand gaat over omgaan met afwijzingen. Het komt bijna nooit voor dat je eerste sollicitatie ook meteen ‘raak’ is. Hoe vervelend ook, er valt niet aan te ontkomen dat je (misschien zelfs vaker dan je lief is) wordt afgewezen voor een baan waar je op hebt gesolliciteerd. Tijdens deze online sessie bespreken we hoe je tóch iets positiefs kunt halen uit dit negatieve onderdeel dat bij solliciteren hoort.

We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar

Datum donderdag 15 juni 2023
Tijd 10:00 tot 10:30 uur
Waar Online
Voor wie Jongeren, Volwassenen (18+)
Prijs Gratis.