Agenda | Wat is er in de Bibliotheek te doen?

Workshop: Beter in Beeld Online activiteit werk en inkomen

Workshop: Beter in Beeld Online activiteit werk en inkomen

Online afspraken, ze zijn aan de orde van de dag. Vergaderingen, trainingen, maar ook sollicitatiegesprekken vinden nu online plaats. Hoe presenteer je jezelf online? Laat je zien wat je wilt laten zien? Je gaat er mee aan de slag in de training: Beter in Beeld. Uiteraard online!

De training wordt gegeven door imagostylist Simone Tiehatten van S-Kwadraat. Ook zij maakt steeds vaker gebruik van Zoom of Teams voor online contact. Wat haar meer dan ooit opvalt is dat je met je uitstraling niet NIET kunt communiceren. Want je vertelt namelijk altijd een boodschap met jouw gehele uitstraling, ook via een beeldscherm!

Wat komt aan bod?
Hoe vul jij jouw beeldscherm?
Hoe word jij zichtbaar?
Laat je zien wat je wilt laten zien?
Is de boodschap die je afgeeft compleet?
Klopt de herinnering die je wilt achterlaten?
Allemaal vragen die onder de loep genomen worden tijdens de training. Je krijgt ook tips over de do’s & don’ts van beeldschermpresentatie en kledingcommunicatie.

We gebruiken het programma Zoom om elkaar online te ontmoeten. Aanmelden is verplicht en kan via onderstaand formulier of bij de klantenservice in de Bibliotheek. Stuur jouw naam, e-mailadres, woonplaats en de naam en datum van de activiteit naar

Datum woensdag 14 juni 2023
Tijd 10:00 tot 12:00 uur
Waar Online
Voor wie Jongeren, Volwassenen (18+)
Prijs Gratis.